9 maart Repair Cafe in Gerardus Majella

repair-cafeTitel: 9 maart Repair Cafe in Gerardus Majella

Plaats: Breda

Datum: 09 maart 2013

Omschrijving: Op zaterdagmiddag 9 maart as. organiseert Tientjes Breda in samenwerking met Transition Town Breda het eerste Repair Cafe in onze stad. Voor wie nog nooit van Repair Cafe heeft gehoord: het zijn plekken waar mensen hun spullen kunnen laten repareren door vrijwilligers. In de doelstelling van Repair Cafe staat: naar een duurzame samenleving waarin plaats is voor iedereen, waarin reparatiekennis wordt gekoesterd en overgedragen, en waarin op verantwoorde wijze wordt omgegaan met kostbare grondstoffen (info: www. repaircafe.nl ). Klinkt dat niet des Tientjes?!

Wij zijn op zoek naar mensen die hieraan mee willen werken. Is het repareren van kapotte voorwerpen jouw passie, of ken jij iemand die er goed in is? Denk aan klein elektronica weer oplappen, kleding verstellen, speelgoed maken, fietsen repareren, een wankele stoel herstellen, etc.
Maar ook iemand die de koffie wil zetten of overal een beetje wil bijspringen is welkom.

Een super manier om Tientjes op de kaart te zetten. Mail als je wilt meedoen naar:
repaircafe10tjes@gmail.com

 

Reacties

  1. Gerlach van Andel zegt:

    Leuk idee.
    Helaas kan ik niet, maar zou graag, na deze dag een overzicht zien wie eraan mee heeft gedaan.
    Hierdoor kan dan een overzicht komen van de specialisten in hun branche.
    Voorbeeld: Ik heb een kapotte plasma TV, wel geluid geen beeld. Het scherm had daarvoor een vertocale streep over het scherm. Is dit inderdaad te reparen?

Laat wat van je horen

*