13-14 juni: SamenLoop voor Hoop

Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is.

Dit jaar wordt Samenloop voor Hoop in Breda georganiseerd door o.a. Tientjesvrijwilligers: Edwin, Cees en Josjha. Vandaar dat Tientjes dit initiatief een warm hart toedraagt.

Wanneer:
De Samenloop vindt plaats van:
ZATERDAG 13 juni 15:00 uur t/m ZONDAG 14 juni 15:00 uur.

Op het terrein van AV SPRINT, Doctor Schaepmanlaan 4, 4837 BW Breda.
Een team bestaat uit 10 tot 15 personen. Verdeeld over 24 uur loopt elk teamlid zo’n 2 tot 3 uur op de baan. Hoe lang je loopt bepaal je in overleg met de teamcaptain
Daarnaast is het de bedoeling dat je in je eigen kring op zoek gaat naar mensen die jou willen sponsoren. Via onze tijdelijke Teamcaptain Karin ontvang je een link naar onze actiepagina die je kunt doorsturen, zodat je vrienden, familie en bekenden ook eenvoudig en direct online kunnen doneren. 

Aanmelden en Sponsoring door Tientjes
De 1e tien vrijwilligers die zich aanmelden bij onze tijdelijke teamcaptain Karin (tientjesbreda@gmail.com) krijgen het deelnemersgeld a € 15 per persoon gesponsord door Stichting Tientjes.

Teamcaptain gezocht
We zijn op zoek naar een teamcaptain voor het TientjesTeam. Als teamcaptain ben je de contactpersoon van de loopgroep. Geef het door aan Karin indien je niet alleen wil meelopen maar ook de aanvoerder wilt worden van onze loopgroep!

Meer info: 
https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-brabant/breda-2020
https://www.samenloopvoorhoop.nl/meta/veelgestelde-vragen/

Meer info: https://www.samenloopvoorhoop.nl/breda
E-mail: breda@SamenLoopvoorHoop.nl

Laat wat van je horen

*