Dinsdag 29 mei: Workshop depressie

Beste mensen,

Op 29 mei 2018 geef ik met een mede-student een workshop over depressie. In deze workshop zullen jullie op een fijne manier wat bijgebracht worden over wat een depressie is, hoe je een depressie kan herkennen en hoe je mogelijk met een depressie om zou kunnen gaan. Dit zal gebeuren door middel van wat uitleg en een aantal oefeningen waarbij er genoeg ruimte is om ervaringen te delen met elkaar.

Ik ben een student aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan het Fontys in Eindhoven. Momenteel loop ik stage bij het Sociaal Innovatie Centrum (SIC) in Oisterwijk. Het SIC is een vernieuwend onderwijsconcept van Fontys Hogeschool in samenwerking met verschillende organisaties op het gebied van sociale innovaties.

Naar aanleiding van een eerder gegeven workshop, waar veel positieve reacties op waren, ben ik enthousiast geworden om nog een keer iets voor jullie te kunnen betekenen!

Het belangrijkste tijdens deze workshop is dat jullie je op je gemak voelen, ervaringen kunnen delen en van ons én elkaar kunnen leren. Dit alles in een vertrouwelijke kring. We hopen samen een leerzame een sfeervolle wor

kshop neer te zetten.

De training zal plaatsvinden op vrijdag 29 mei 2018 van 13:00 uur tot 15:30 uur. Het vindt plaats in het Rondeel aan de Kloosterlaan 14 te Breda. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via o.dekok@student.fontys.nl

Ik wil jullie alvast hartelijk danken voor jullie tijd en ik hoop jullie allen te zien bij de workshop!

Met vriendelijke groeten,

Oscar de Kok

Laat wat van je horen

*