Oproep: Meezingers gezocht voor Sing-a-long tijdens struinen in de Tuinen!

Stichting Tientjes doet dit jaar mee aan Struinen in de tuinen op zondagmiddag 7 juli 2019. Struinen in de Tuinen is een tuinenfestival dat plaatsvindt in acht steden, waaronder Breda. Het gazon is het podium, de tuinstoelen de tribune. Struinen in de Tuinen maakt de wijken gezelliger en geeft lokale acts een podium. We maken gebruik van de openbare tuin voor en/of achter Club Solo/Zuiderlicht. Bij slecht weer maken we gebruik van de grote zaal van het Rondeel.

Dit evenement lijkt ons een mooie gelegenheid om weer eens Sing-a-long te organiseren. We hebben dit vorig jaar een aantal keer georganiseerd en dat is goed bevallen. Een Sing-a-long is een gezellige laagdrempelige activiteit waarbij we samen met het publiek bekende liedjes meezingen met youtube, waarbij de tekst op een groot scherm geprojecteerd wordt (of waarbij de tekst uitgedeeld wordt onder het publiek). We zitten zelf ook in het publiek, dus het is geen optreden.

We komen van te voren een aantal keer bij elkaar in het Rondeel, Kloosterlaan 14 te Breda om samen de liedjes uit te zoeken en te oefenen. De eerste keer is op donderdag 13 juni van 15.30 tm 17 uur. Vind je het leuk om mee te zingen? Meld je dan aan via infotientjesbreda@gmail.com en dan zien we je donderdag 13 juni!

Laat wat van je horen

*