Rabo ClubSupport: Stem jij op Tientjes?

Stichting Tientjes doet weer mee aan de Rabo ClubSupport. Jaarlijks ondersteunt Rabobank Breda veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving door middel van de Rabo Clubsupport. 
Leden van Rabobank Breda mogen van maandag 5 oktober t/m 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging/stichting

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig. 
 Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Natuurlijk probeert Stichting Tientjes zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het opknappen van onze locatie, het Rondeel. Ben jij lid van Rabobank Breda? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Stichting Tientjes tijdens de stemperiode van de Rabo ClubSupport. Meer informatie over de Rabo ClubSupport vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Stem jij op ons? Alvast heel erg bedankt voor je stem!

ABCafé doet dit jaar ook mee!
Je mag in totaal 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 per organisatie. Tientjes zou het leuk vinden als je dit jaar ook stemt op ABCafé. ABCafé is een netwerkborrel voor en door normaal tot hoogbegaafde volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS), in Breda. Zij doen dit jaar voor het eerst mee aan deze actie en het zou leuk zijn als zij ook een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen van de Rabobank!

Laat wat van je horen

*