Elke 2e en 4e zaterdag van de maand: De Studenteninloop!

Ben jij student en voel je je soms eenzaam? Heb jij er ook behoefte aan om onder de mensen te zijn? Om even je laptop dicht te klappen en andere studenten te ontmoeten?
Geloof me: je bent echt niet de enige. Daarom organiseert Stichting Tientjes vanaf  zaterdag 27 maart twee keer per maand: De studenteninloop!

Omdat veel studenten door de Coronacrisis niet lekker in hun vel zitten, vindt Stichting Tientjes het een goed idee om voor hen iets te kunnen betekenen. Het idee is bedacht door tweedejaars stagiair Social Work Shirley van Biezen, die momenteel stage loopt bij Stichting Tientjes: “We willen graag een laagdrempelige plek buiten de deur creëren waar je als student andere studenten kan ontmoeten, een praatje kan maken, ervaringen en tips kan uitwisselen en je vooral gewoon begrepen voelt.”
De inloop wordt gedraaid door vrijwilligers van Tientjes en studenten van Social Work.

Elke 2e en 4e zaterdagmiddag van de maand op van 13:00 tot 15:00 ben je welkom op het Rondeel, Kloosterlaan 14 te Breda (tegenover het Chassétheater). We schenken gratis koffie en thee en bieden je een luisterend oor. Je bent van harte welkom en vanwege Corona vragen we je wel om je van te voren aan te melden via s.vanbiezen1@student.avans.nl. We zien je graag op 27 maart!

Laat wat van je horen

*