Zomeraanbieding: Gratis coaching door Nicky Peters

Aanbieding: deze zomer
3 GRATIS coachingssessies, voor degene die
nieuw zijn met inzichtcoaching. Te gebruiken voor 9 september.

Aangenaam, ik ben Nicky Peeters. Altijd al nieuwsgierig hoe dingen echt in elkaar zitten. Een hele tijd terug begon ik te werken binnen de GGZ met psychotische ziekten. Hoe mensen zo verloren konden raken en geen balans leken te hervinden had mijn interesse. In het veld leek er geen hoop te zijn gericht op herstel en naast mijn professionele leven kwamen er allerlei dingen op mijn pad die ik ben gaan bestuderen in dit kader.

Allerlei methoden kwamen op mijn pad. Allemaal met hetzelfde doel: meer inzicht. Uiteindelijk kwam ik uit bij een uitleg waarin heel duidelijk werd uitgelegd dat het inderdaad altijd een nieuwe gedachten is wat het leven makkelijker en leuker maakt. Sindsdien ben ik zelf meer in inzichten vrijheid gaan leven begeleid ik anderen naar meer inzicht.

Inzicht is wat leven makkelijker en mooier maakt.

Inzichtcoaching
Wat veranderd een ervaring van moeilijk naar makkelijk ?
Wat zorgt ervoor dat wanneer een kind leert fietsen het op een gegeven moment lukt ?

Een nieuw inzicht.

Tijdens de coaching zorg ik voor de omstandigheden waarin inzicht makkelijker door kan komen. Inzicht is de oplossing voor ieder ‘probleem’ waar we tegen aanlopen, het maakt niet uit wat het onderwerp is. Met een nieuwe gedachten voel je je anders, heb je een ander perspectief en gedraag je je anders.
Tijdens een sessie bespreken we hoe het denken verantwoordelijk is voor wat we ervaren en nooit iets anders en hoe je meer inzicht vindt. Dit is anders dan andere vormen van coachen omdat er niet wordt uitgegaan van een probleem, maar een nog niet gearriveerd inzicht.

Hoe?
De coaching gebeurd zittend in gesprek. Of wandelend in de natuur. Dit kan op ons boskantoor in Rijsbergen of op externe locatie.
Een standaard sessie duurt 1,5 uur.
Voor een optimaal effect adviseer ik je om niets te plannen na de sessie.

Neem contact op!
Voor meer info, vragen en om jezelf aan te melden, neem contact op met Nicky: 06 24187440


Laat wat van je horen

*