Notulist gezocht!


Taken:
– notuleren bij Vrijwilligersvergaderingen (1 keer per 6 weken 1,5 uur) en beheerdersvergadering (1 keer per maand 1,5 uur)

Ervaring als notulist is gewenst. Functie kan ook gecombineerd worden met werkzaamheden op het gebied van boekhouding, Pr en verhuur ruimtes. (Zie ook onze ander vacature)

Stichting Tientjes Breda daagt mensen uit weer in beweging te komen en te blijven door hun passie en talenten in de wereld te zetten. Daarbij nodigen we mensen uit om samen te komen, zich te verbinden en er voor elkaar te zijn. Tegenover het Chassé Theater hebben we een ontmoetingsruimte ‘het Rondeel’, waar bezoekers, vrijwilligers en deelnemers van activiteiten elkaar ontmoeten.

Bij Tientjes kom je te werken je in een leuk team van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om je netwerk binnen Breda uit te breiden. Je ontmoet nieuwe mensen, zowel vrijwilligers als bezoekers. Je komt als vrijwilliger terecht in een setting waar iedereen welkom is. En zelf kun je ook aansluiten bij alles wat er zoal georganiseerd wordt. Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail naar Erica via infotientjesbreda@gmail.com.


Laat wat van je horen

*