Allround administratief vrijwilliger gezocht!

Taken:
– boekhouding
– Pr (persberichten uitzetten op Facebook, Website en andere media)
– contacten onderhouden met en informatie verstrekken aan interne en externe personen/organisaties die gebruik (willen gaan) maken van onze ruimtes.

Samen met 2 andere vrijwilligers ga je bovenstaande werkzaamheden uitvoeren. In overleg wordt bepaald wie wat gaat doen. Het is een pré als je al ervaring hebt met WordPress en boekhouding, maar enthousiasme en leergierigheid zijn belangrijker.

Tijdbesteding: 1 vast dagdeel (3 uur) per week

Stichting Tientjes Breda daagt mensen uit weer in beweging te komen en te blijven door hun passie en talenten in de wereld te zetten. Daarbij nodigen we mensen uit om samen te komen, zich te verbinden en er voor elkaar te zijn. Tegenover het Chassé Theater hebben we een ontmoetingsruimte ‘het Rondeel’, waar bezoekers, vrijwilligers en deelnemers van activiteiten elkaar ontmoeten.

Bij Tientjes kom je te werken je in een leuk team van mensen met allerlei verschillende achtergronden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om je netwerk binnen Breda uit te breiden. Je ontmoet nieuwe mensen, zowel vrijwilligers als bezoekers. Je komt als vrijwilliger terecht in een setting waar iedereen welkom is. En zelf kun je ook aansluiten bij alles wat er zoal georganiseerd wordt.

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via deze site of mail naar Erica via infotientjesbreda@gmail.com.Laat wat van je horen

*