HET RONDEEL GAAT SLUITEN!

Beste bezoekers en gebruikers van “Het Rondeel” en deelnemers aan de activiteiten van Stichting Tientjes.

Vanaf 2013 maakt Stichting Tientjes gebruik van Het Rondeel dat eigendom is van Stichting WIJ. In deze situatie komt verandering. Stichting WIJ zal het pand zelf weer in gebruik nemen als kantoorruimte.

Vanaf 3 juni 2024 zal Het Rondeel dan ook niet meer gebruikt kunnen worden voor activiteiten van Stichting Tientjes, anders dan leegmaken, opruimen en schoonmaken.

In de ruim tien jaar dat Tientjes gebruik heeft kunnen maken van Het Ronddeel hebben zich heel veel activiteiten afgespeeld op deze locatie. Voor veel mensen was Het Rondeel een plek van ontmoeting, samen beleven – zowel verdriet als vreugde – en persoonlijke groei.

Stichting Tientjes is erg dankbaar voor het gebruik van deze mooie en veelzijdige accommodatie, het vertrouwen en de steun die zij mocht ontvangen van Stichting WIJ.

De maand juni zal Tientjes gebruiken om Het Rondeel klaar voor oplevering te maken.


In mei draaien de activiteiten nog gewoon door!  Vele zullen in het teken staan van afscheid van de locatie. Tientjes verdwijnt niet zomaar en is druk bezig met hoe en waar diverse activiteiten doorgang kunnen vinden of opnieuw opgestart kunnen worden.

Ieder afscheid is een nieuw begin, en dat vieren wij graag met jullie! In het weekend van 1 en 2 juni staan er festiviteiten gepland voor alle (ex) gebruikers, (ex) medewerkers en (ex) betrokkenen bij Stichting Tientjes!

U ontvangt hiervoor (per mail of anders) een uitnodiging. Wij doen ons best iedereen te bereiken. Mocht u (onterecht) niets ontvangen, neem dan contact op met Tientjes vóór woensdag 29 mei via tientjesbredaa@gmail.com!


Daarnaast puilt Tientjes uit van allerlei spullen die wij graag een tweede leven gunnen, dus ook een rommelmarkt staat gepland Wij houden u via de sociale media op de hoogte van het reilen en zeilen van Stichting Tientjes en de voortgang van activiteiten en locaties

Met vriendelijke groet,

Team Tientjes

Laat wat van je horen

*