(Corona)Huisregels voor gebruikers van het Rondeel

Huidige regels voor externe gebruikers incl. bezoekers/deelnemers:
– je komt het Rondeel binnen via de voordeur. In het Rondeel is een looproute aangegeven. Men houdt zich aan deze looproute.
– Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar.
– Ga na binnenkomst zitten en blijf gedurende je verblijf in het Rondeel zoveel mogelijk op die plek zitten.
– Wij houden 8,5 m2 per persoon aan in het Rondeel, vandaar dat er in de barzaal en grote zaal maximaal 20 bezoekers tegelijkertijd aanwezig mogen zijn.
– Enkel het invalidetoilet zal gebruikt kunnen worden. Indien deze niet bezet is, staat de deur van het toilet open. Volg de instructies op het toilet op.
– Als je wilt roken: verlaat het pand via de nooduitgang links in de grote zaal en kom het Rondeel na het roken weer binnen via de ingang aan de voorkant van het pand. Graag roken op ruime afstand van de locatie i.v.m. overlast van de buren.
– Het verlaten van het Rondeel gaat via de (nood)uitgang links in de grote zaal. Blijf niet bij de uitgang met elkaar staan i.v.m. overlast voor de buren. Wil je nog napraten, doe dit dan op geruime afstand van het Rondeel.

Kom niet naar het Rondeel indien:
–  je klachten hebt: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) maar ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is.
Als de uitslag van de test negatief blijkt, dan had je/je huisgenoot op het moment dat je/hij/zij getest werd geen infectie met het nieuwe coronavirus. Je hoeft niet meer thuis te blijven en mag weer doen wat je normaal ook zou doen.
– je samenwoont met iemand die last heeft van klachten. Laat je huisgenoot testen en kom niet naar het Rondeel tot de uitslag bekend is.

Extra advies:
– Na de tussendeur staat er desinfecterende handgel (>70% alcohol). Desinfecteer je handen daarmee.
– Bij besloten bijeenkomsten is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar wel aan te raden. Het mondkapje mag af zodra de bezoeker zit.
– Registreer als gebruiker wie er deelnemen aan bijeenkomsten

Laat wat van je horen

*