Inhaken en doorlussen . Zen met de breipen. Elke woensdag van 14:00 – 16:00

Inhaken en doorlussen . Zen met de breipen
De wereld wat vrolijker maken , dat is waar de breitafel “zen met de breipen “bij St Tientjes voor staat. .
Wildbreien is een vorm van tijdelijke street art waarbij personen lapjes in of aan elkaar haken, breien of naaien en die vervolgens door de stad verspreiden. Het idee is om publieke objecten te versieren, personaliseren en mooier te maken met de kleurrijke breiwerken.
ZEN MET DE BREIPEN
Bij de breitafel gaat het niet om het breien of productie draaien, het gaat over (samen) iets maken ,waarde als betrokken zijn, met een krachtig  klein gebaar verschil maken Het gaat om het ontmoeten van elkaar, van mens tot mens en samen iets maken wat constructief is. De stad meer kleur geven met een project waar iedereen een deel van heeft (uit)gemaakt .
 
Op donderdagmiddag 6 en 13 oktober tekenen en schilderen.
Samen creatief bezig zijn met verf , kleurpotloden , houtskool etc We geven elkaar tips en inspireren elkaar en zijn vooral samen gezellig creatief bezig.

Zondag 30 oktober Tientjes wandeling in het mastbos

Doe mee aan de gratis Tientjes wandeling elke laatste zondag van de maand. Het gaat  vooral om het onderling contact en de gezelligheid. Daarom wordt er ook halverwege gepauzeerd om samen wat te eten en te drinken. Gesponsord door

Laat wat van je horen

*