Stem op Tientjes !

Rabobank Breda Clubkas Campagne: Stem jij op ons?

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Jaarlijks ondersteunt Rabobank Breda veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving door middel van de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar stellen ze maar liefst € 100.000,- beschikbaar wat hun leden mogen verdelen over clubs in Breda en omgeving.

Stem jij op ons?

Stemmen
Leden van Rabobank Breda ontvangen rond 27 september per e-mail een persoonlijke stemcode. Van 27 september t/m 6 oktober kunnen de leden hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Elk lid ontvangt vijf stemmen die hij/zij zelf kan verdelen (max. 2 stemmen op 1 club). Stemmen kan via rabobank.nl/clubsupport, dus alleen online.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 100.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Tientjes ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Oproep

Natuurlijk probeert Stichting Tientjes zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het opknappen van onze locatie het Rondeel. Ben jij lid van Rabobank Breda? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Stichting Tientjes tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op https://www.rabo-clubsupport.nl/

Bestedingsdoel

Het Rondeel is aan een goede opknapbeurt toe en dat willen we gelijk grondig aanpakken om het voor alle vrijwilligers en bezoekers een fijne ruimte te maken. Wij willen in ieder geval een nieuwe vloer, nieuw plafond, de bar en het horeca gedeelte uitbreiden en nieuwe en energie zuinige verlichting. Wat we zelf kunnen, doen we ook zelf, maar voor een grotere aanpak hebben we profeddionals nodig en daarvoor ook financiële ondersteuning. Steun jij Tientjes om het Rondeel weer mee bruisend te maken?

Hoe stemmen

Ben je lid van Rabobank Breda? Dan ontvang je een e-mail met een persoonlijke stemcode. Met deze unieke code kun je via https://www.rabo-clubsupport.nl/ op ons stemmen!

Alvast bedankt voor je stem!

Stichting Tientjes

Laat wat van je horen

*