Vrijwilligers ontvangen paaspakket

Stichting Tientjes heeft deze week alle vrijwilligers verrast met een Paaspakket! O.a. vanwege Corona in december van vorig jaar is het er niet van gekomen om voor een Kerstattentie te zorgen. Dit leidde er toe dat de vrijwilligers van de activiteitenwerkgroep op het ludieke idee kwamen om in het voorjaar te komen met een ‘Do it yourself’ Paasbrunchpakket. Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, zodat de vrijwilligers er zelf thuis toch gezellig Paasdagen van kunnen maken. Dit ook omdat Tientjes i.v.m. met de Corona Lockdown dit jaar (en vorig) jaar geen Paasbrunch kon organiseren, zoals ze dat daarvoor altijd deden.

Dankzij hoofdsponsor Albert Heijn Oude Vest, maar ook dankzij Albert Heijn Moerwijk is het een rijkelijk gevuld Paaspakket geworden. Ook zaten er kortingsbonnen in van scharrelondernemer
Rian Wirken (Eywa Art www.devrijeuitloop.nl/rian-wirken) en Ria Doodeman (www.academievoorzelfontwikkeling.nl/Ria-Doodeman). Tientjes bedankt alle sponsoren hartelijk voor hun deelname!

Laat wat van je horen

*