Zondag 5 september: Struinen in de tuinen

Strijken acts uit alle windstreken neer op het groene grond en Struinen in de Tuinen nodigt menig tuin- terras- en cultuurliefhebber uit op het gras. Honderden tuinen verspreid in gemeenten door heel Nederland worden omgetoverd tot openluchtpodium voor een dag. Veilig in de frisse lucht Struinen in de Tuinen kan tussen 12:00 en 17:00 uur.

Podiumkunstenaars van alle disciplines staan te trappelen om weer te spelen en de oren en ogen van onze bezoekers snakken naar live optredens. Bij Struinen in de Tuinen krijgen zowel groene blaadjes als ervaren rotten een toneel toebedeeld. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes naar (hart)verwarmende theaterspektakels.

In de tuin achter club Solo en Zuiderlicht heten “The Queen of Clubs Entertainment” en Stichting Tientjes je van harte welkom om te genieten van een muzikaal optreden van de formatie Vrolijk! Onder begeleiding van akoestische gitaar en elektrische piano brengt Vrolijk veelal Nederlandstalige covers waaronder liedjes van: BLØF, Frank Boeien, De Dijk en Herman van Veen
Aanvang optredens: 12.00, 13.30 en 15.00 uur
Locatie: Tuin achter Kloosterlaan 138-138A

Zie voor het volledige programma in Breda:

https://struinenindetuinen.nl/informatie/programma

Laat wat van je horen

*